Wild Dog Adventure Riding

Riding: Plan, Report and Racing => Ride Reports => Long Tours => Topic started by: RobbieR on October 27, 2009, 08:26:20 am

Title: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: RobbieR on October 27, 2009, 08:26:20 am
My mates have been bugging me to load up our trip reports - apparently they make them smile (not sure why) but so what. I would not mind to but need some advise on how to.
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: Lourens ツ on October 27, 2009, 08:50:58 am
You must get rid of the formatting that will be copied from Word to the web page.  Copy and paste first in a text editor like Notepad(comes standard with Windows). Then copy text from text editor and paste in "Message:" window(where you type messages on WD). 

The photos you will have to put on a 3rd party image storage website like Photobucket or Image shack. Then insert the appropriate url reference of the photos at the desired places in you RR.
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: Plothond on October 27, 2009, 09:12:50 am
You must get rid of the formatting that will be copied from Word to the web page.  Copy and paste first in a text editor like Notepad(comes standard with Windows). Then copy text from text editor and paste in "Message:" window(where you type messages on WD). 

Not necessary - Just copy and paste - SIMPLE

For formatting - highlight the text on the forum and click on the formatting required - just like that
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: RobbieR on October 27, 2009, 10:30:09 am
Thanks
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: RobbieR on October 27, 2009, 10:43:29 am
Ok - copied and pasted - then the message "exceed 2000 characters"?
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: Lourens ツ on October 27, 2009, 11:11:38 am
Paste it into two or more separate posts.
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: tok-tokkie on October 27, 2009, 11:52:47 am
This is interesting.

I write my reports in Word & copy & paste them here no problem.  I tried to do it in ADVRider and it did not work - some time ago so  forget exactly what the problem was (I seem to remember document over 2000 words so I cut it down really tiny but still the same problem).

I realised it was the formatting so I saved the document in Text(MS DOS) in Word & copied & pasted that - no difference.  So I gave up. 

Thanks Lourens/
Title: Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
Post by: White Rhino on December 12, 2010, 12:34:20 pm
So where is the RR?