Welcome, Guest. Please Login or Register

Author Topic: Scroll wheel on mouse not working in Wilddog Forum, but all other sites  (Read 108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gingerball

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: BMW R1150GS Adventure
    Location: Mpumalanga
  • Posts: 1,726
    • View Profile
As said above - my mouse's scroll wheel is not working on Wilddog forum, but does on all other websites.

It's a new HP mouse I bought yesterday - Model G3K Wireless Mouse 200

What gives?
Time for an Adventure

Offline BliknÍrs

  • Drink your beer, there's sober kids in Africa. Says the honourable
  • Senior Member
  • ***
  • Bike: Honda CTX200
    Location: Western Cape
  • Posts: 1,646
  • I never finish anyt...
    • View Profile
Press the wheel until it clicks and then see if it scrolls when you move the mouse.
KR125,YB100,XL250,XR500RE,TS400,XL600,PE250,GPz1100,TT600,XT550,XL500,KZ1000R EddieLawsonReplica,IT465,IT490,XR650R,VZ800,YZF-R1x2,TLR1000,GSXR750K4,GSXR1000K6x2,DR650. Current '07 DL1000, CTX200, 1964 CT90

Offline Gingerball

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: BMW R1150GS Adventure
    Location: Mpumalanga
  • Posts: 1,726
    • View Profile
Funny thing - I have two Wilddog windows open. It scrolls on one, but not the other.

I tried clicking the wheel, but the problem stays the same.
Time for an Adventure

Online Bundu

  • Forum Whore
  • ****
  • Bike: KTM 1290 Super Adventure
    Location: Gauteng
  • Posts: 7,434
  • Fuck the ANC! and all that still support them
    • View Profile
just be patient..... there is an upgrade to the forum planned..... and this problem won't be fixed  ;)

Offline grim101

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: Suzuki DL 650 V-Strom
    Location: Western Cape
  • Posts: 1,156
    • View Profile
Ek het vanaand op Google Chrome Facebook oopgehad en hy wou ook nie scroll nie.  Amper kap ek hom nog ʼn paar keer

Dalk die browser.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

XT 250
XL 500
KLR 650 (Fugly)
DL 650

Offline GAW

  • Member
  • **
  • Bike: KTM 690 Enduro
    Location: Western Cape
  • Posts: 172
    • View Profile
Also had this issue - firefox