0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Recently honed my Honey Badger. Last night I sliced a ripe tomato into very thin slices. Almost a perverse sense of pleasure Sent from my SM-T825 using Tapatalk
@Tampan - ok ordered my blade buddy with 3 extra belts. 100, 400 and 1000 g. Do one use oil or water when grinding - or just dry?
Julle het my https://www.adendorff.co.za/product/mac-afric-25-x-125-mm-belt-disc-sander/Eerste lem is gesny en handle is aan met epoxy en twee rivets.......uit n ou rolsaag lem. Ek het toe maar die Adendorf een gekry want hy lyk nes joune Hein maar het nog in skuurder by vir 1000r minder.
Quote from: briv on February 21, 2020, 10:59:26 amJulle het my https://www.adendorff.co.za/product/mac-afric-25-x-125-mm-belt-disc-sander/Eerste lem is gesny en handle is aan met epoxy en twee rivets.......uit n ou rolsaag lem. Ek het toe maar die Adendorf een gekry want hy lyk nes joune Hein maar het nog in skuurder by vir 1000r minder. Lekker goedkoop die een. Wys bietjie die lem.
How do one with an uneducated eye like mine measure the edge angle on a knife. In order to set my machine