Welcome, Guest. Please Login or Register

Author Topic: How do I load a trip report that has been written in "Word"?  (Read 459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RobbieR

  • Member
  • **
  • Bike: KTM 990 Adventure
    Location: Western Cape
  • Posts: 103
How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« on: October 27, 2009, 08:26:20 am »
My mates have been bugging me to load up our trip reports - apparently they make them smile (not sure why) but so what. I would not mind to but need some advise on how to.
No Place too Far
 

Offline Lourens ツ

Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #1 on: October 27, 2009, 08:50:58 am »
You must get rid of the formatting that will be copied from Word to the web page.  Copy and paste first in a text editor like Notepad(comes standard with Windows). Then copy text from text editor and paste in "Message:" window(where you type messages on WD). 

The photos you will have to put on a 3rd party image storage website like Photobucket or Image shack. Then insert the appropriate url reference of the photos at the desired places in you RR.
Lourens de Lange
 

Offline Plothond

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: KTM 1090 Adventure R
    Location: Gauteng
  • Posts: 4,893
  • Thanked: 2 times
  • I was powerslide pozer KING & TV personality
Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #2 on: October 27, 2009, 09:12:50 am »
You must get rid of the formatting that will be copied from Word to the web page.  Copy and paste first in a text editor like Notepad(comes standard with Windows). Then copy text from text editor and paste in "Message:" window(where you type messages on WD). 

Not necessary - Just copy and paste - SIMPLE

For formatting - highlight the text on the forum and click on the formatting required - just like that
I used to be indecisive, but I'm not so sure anymore

The butcher backed into the meat grinder and got a little behind in his work
 

Offline RobbieR

  • Member
  • **
  • Bike: KTM 990 Adventure
    Location: Western Cape
  • Posts: 103
Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #3 on: October 27, 2009, 10:30:09 am »
Thanks
No Place too Far
 

Offline RobbieR

  • Member
  • **
  • Bike: KTM 990 Adventure
    Location: Western Cape
  • Posts: 103
Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #4 on: October 27, 2009, 10:43:29 am »
Ok - copied and pasted - then the message "exceed 2000 characters"?
No Place too Far
 

Offline Lourens ツ

Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #5 on: October 27, 2009, 11:11:38 am »
Paste it into two or more separate posts.
Lourens de Lange
 

Offline tok-tokkie

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: Yamaha TW200
    Location: Western Cape
  • Posts: 1,926
  • Thanked: 37 times
  • Green Point
Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #6 on: October 27, 2009, 11:52:47 am »
This is interesting.

I write my reports in Word & copy & paste them here no problem.  I tried to do it in ADVRider and it did not work - some time ago so  forget exactly what the problem was (I seem to remember document over 2000 words so I cut it down really tiny but still the same problem).

I realised it was the formatting so I saved the document in Text(MS DOS) in Word & copied & pasted that - no difference.  So I gave up. 

Thanks Lourens/
 

Offline White Rhino

  • Senior Member
  • ***
  • Bike: BMW R1200GS HP2
    Location: Gauteng
  • Posts: 3,913
  • Thanked: 2 times
  • Save the White Rhino
Re: How do I load a trip report that has been written in "Word"?
« Reply #7 on: December 12, 2010, 12:34:20 pm »
So where is the RR?
I'd rather have a full bottle in front of me than a full frontal lobotomy
Nothing clears the head like a throttle twisted and the fresh air on the tip of the nose

Beta 300RR, WR450 Rallye, KTM990 Adv, HP2, HPN635, 1200GS LC