Om Lesotho

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

Loneman

Race Dog
Joined
May 11, 2011
Messages
713
Reaction score
1
Location
Alberton
Bike
BMW R1200GS Adventure
Ek het al ure voor hierdie laptop spandeer en die een na die ander ride reports gelees en al hoe meer begeer om net ook so trippie met my bike te kon doen. Met vrou en kinders en dan nog die werk ook is dit maar moeilik om net vir ‘n paar dae op die bike te klim en net te ry. So het ek toe maar besluit om at least voor die einde van die jaar so 4 dag trip te doen . Ek onthou van Ride Reports wat ek gelees het dat 4 dae perfek sou wees om om Lesotho te ry en het ek toe dan ook dit so begin beplan. Ek self ken nie die wereld van Underberg oor Matatiele deur na Rhodes oor Naudesnek en van daar oor Lundeans Nek tot by Zastron nie so was baie opgewonde om ‘n ander deel van ons land te kon sien. Dankie aan GlenInk wat van groot hulp was met betrekking tot die roetes en blyblek in Rhodes. So hier is my eerste Ride Report.

Ek het vir Deon, ‘n vriend van my gebel en hy was in. Ons het besluit op die naweek van die 20 ste Oktober 2011. Ons plan was om Donderdag te ry vanaf Johannesburg via Clarens, Golden Gate, Bergville dan grondpad tot by Underberg. Daar wou ek bespreek by Himeville Arms maar ek was te laat, dit was vol en Deon het gese hy sal vir ons die eerste aand plek kry. Dag 2 was vanaf Underberg grond langs tot Matatiele dan deur na Mount Fletcher dan Lower Pitseng deur Naudes Nek tot in Rhodes. Dag 3 vanaf Rhodes deur Lundeans Nek tot Zastron dan teer en grond terug tot Fouriesburg. Dag 4 sou dan wees van Fouriesburg terug Johannesburg toe.
So begin ons trip om Lesotho toe op 20 Oktober 2011. Met Deon gereel dat ek hom by die Blockhouse Engen sou kry 7uur die oggend. Hierdie trip sou my ‘n paar dinge leer van bike ry maar sal later meer daaroor uitwei. 1800 km het vir ons voorgele en ek was baie opgewonde.

Die aand voor ons vertrek, bike gepak en reg vir die trip.
 

Attachments

  • 003.JPG
    003.JPG
    124.7 KB · Views: 339
Top